Creëer een ervaring van zelfbediening dat uw merk ondersteunt

  • self service portal
  • self service portal
  • self service portal
  • self service portal

Knowledgebase

Met Freshdesk helpt u uw klanten aan rechtstreekse antwoorden door een knowledgebase te ontwikkelen die beschikbaar is wanneer ze die nodig hebben. Deel uw technische documentatie, productinstructies, antwoorden op veelgestelde vragen en andere tips op een enkele, gemakkelijke plek. Met een knowledgebase vegroot u niet alleen de klanttevredenheid, maar beperkt u ook uw ticketvolume.

En wanneer klanten een ticket maken, geeft Freshdesk naast het ticketformulier automatisch mogelijke oplossingen weer. Dit verbetert uw hersteltijd nog meer en beperkt het aantal tickets.

Alle artikelen in uw knowledgebase kunnen worden opgemaakt in RFT en kunnen worden uitgebreid met CSS, HTML, Javascript en zelfs geanimeerde GIF's. Ten slotte kunt u uw knowledegbase optimaliseren voor zoekmachines, zodat uw artikelen overal beschikbaar zijn.

Forums

Laat uw klanten elkaar helpen door hen een forum te bieden om te communiceren, vragen te stellen, ideeën te delen en van elkaar te leren. U kunt via forums ook belangrijke feedback verzamelen over wat uw klanten leuk vinden en wat juist niet of wat ze willen dat u toevoegt of verandert. Als in uw community een belangrijk probleem of idee naar voren komt, kunt u de betreffende post gelijk naar een ticket converteren en uw team aan het werk zetten.

Uw forums zijn toegankelijk voor uw klanten en uw medewerkers. Zo kan uw team deelnemen aan gesprekken en ze bewaken om uw community vrij te houden van spam.

Pas de Layout en functies van uw portal moeiteloos aan

Kleuren en lettertypen

Geef uw ondersteuningsportal en website een uniforme uitstraling door voor uw portal de kleuren en lettertypen van uw site te gebruiken.

CSS

Verberg elementen die u niet nodig hebt of verander hoe ze eruit zien door de standaardstijlen te overschrijven met uw eigen CSS.

Lay-out

Personaliseer elk deel van uw ondersteuningsportal met HTML, Javascript en Liquid templating voor een volledige makeover

Of het nu gaat om ondersteuning aan klanten die autonoom een oplossing zoeken of om klanten die u rechtstreeks contacteren, met freshdesk beschikt u over de geknipte tool om dit tot een snel en eenvoudig proces te maken!

Daniel Orr Rockstar Recipes
Creëer een uitermate vlotte support ervaring voor uw merk
Krijg een gratis Freshdesk demo

Zou je graag een demo willen zien?