SLA-BEHEER VOOR HELPDESKS

Serviceniveaus: maak uw beloftes waar

Uw klanten willen transparantie

Laat zien wat ze kunnen verwachten met serviceniveaudoelstellingen

Iedereen houdt van verrassingen. Tenzij ze van de onaangename soort zijn natuurlijk. Klanten willen graag op de hoogte worden gehouden nadat ze een ondersteuningsverzoek hebben gestuurd. Ze willen weten wanneer ze een reactie kunnen verwachten van uw helpdesk, en hoe snel er een oplossing kan zijn. Service level agreements zijn een geweldige manier om de verwachtingen van uw ondersteuningsteam en uw klanten te beheren.

Met Freshdesk kunt u ondersteunings-SLA's beheren en gebruiken volgens de best practices van de sector. U kunt zelfs meerdere SLA's opstellen voor belangrijke klanten en rekening houden met kantooruren en vakanties.

Uw ondersteuningsteam. Uw kantooruren.

Als uw helpdesk geen rekening houdt met uw kantooruren, wordt uw SLA-beleid snel ongeloofwaardig. Op maandagochtend zult u worden overspoeld met SLA-rapporten! Natuurlijk hoeft u zich daar met Freshdesk geen zorgen over te maken. U voert eenvoudigweg uw kantooruren in voor elke weekdag, en beslist of uw SLA-timers kantooruren of kalenderuren moeten aanhouden.

Als u een wereldwijd team hebt, kunt u zelfs een afzonderlijke set kantooruren maken voor elke groep medewerkers.

Schakel timers uit wanneer de klant aan zet is

Soms heeft een medewerker extra informatie van de klant nodig voordat hij aan een ticket kan gaan werken. En het kan wel uren, dagen of zelfs weken duren voordat de klant een reactie stuurt. Het is niet eerlijk als uw timers doorlopen en u een SLA-schending riskeert terwijl u onmogelijk aan het ticket kunt werken. Met Freshdesk kunt u de SLA-timers stoppen wanneer een ticket een bepaalde status krijgt, zodat er geen SLA-schending plaatsvindt terwijl u gewoonweg aan het wachten bent.

Volg elke seconde die wordt besteed aan de ondersteuning van klanten

Geniet van een zorgeloze vakantie!

Bent u ooit op vakantie gegaan terwijl u bezorgd was over de niet-opgeloste tickets op uw bureau? Met de SLA's van Freshdesk kunt u genieten van een zorgeloze vakantie door naast uw kantooruren ook uw vakanties in te stellen. Dat betekent dat tickets die tijdens uw afwezigheid werden geopend geen SLA-schendingen weergeven als u van vakantie terugkeert.


Aangepaste SLA's voor tickets van belangrijke klanten

Belangrijke klanten willen altijd zo snel mogelijk worden geholpen. Met Freshdesk kunt uw klanten als koningen behandelen door specifieke SLA's voor ze te maken. U kunt meerdere SLA's maken en deze gebruiken voor specifieke klanten, medewerkergroepen, producten of zelfs ticketbronnen. Zo creëert u tijd om te reageren op al die Twitterberichten voordat u de e-mailconversaties weer oppakt.

Meet tevredenheidsniveaus van klanten onder elke SLA

MEET DE PRODUCTIVITEIT VAN MEDEWERKERS

Zorg dat uw ondersteuningsmedewerkers zich bezighouden met de belangrijke zaken en meet tegelijkertijd hun productiviteit.

Krijg een gratis Freshdesk demo

Zou je graag een demo willen zien?