In-app klantondersteuning voor mobiele apps

Het is ongelooflijk wat uw app-gebruikers allemaal moeten doen om simpelweg contact met u op te nemen. Ze moeten stoppen met hun bezigheden, hun laptop pakken en nieuwe aanmeldgegevens maken, gewoon om een ondersteuningsticket te openen. Verschrikkelijk. Het wordt nog erger als u bedenkt hoe makkelijk het is om naar de App Store te gaan, uw app met 1 ster te beoordelen en een andere app te downloaden die wel aan de wensen voldoet.

Maar nu is er een oplossing! Met Mobihelp van Freshdesk kunnen uw gebruikers feedback geven, contact opnemen met uw ondersteuningsmedewerkers en gebruiksinstructies bekijken vanuit uw app.

 
Vliegtuigen hebben twee zwarte dozen. Uw app heeft Mobihelp.

Er zijn zo veel leuke dingen te doen, dat klanten geen zin hebben om bugs te melden of een probleem uit te leggen aan een ondersteuningsmedewerker. Vooral als ze daarbij een heleboel vragen moeten beantwoorden. Ze verwijderen liever uw app om vervolgens te vergeten dat de kwestie zich ooit heeft voorgedaan.

Bespaar uw gebruikers de technische hocus pocus en ontdek wat er is gebeurd zonder om informatie te vragen, via Mobihelp. Telkens wanneer een ticket wordt geopend registreert Mobihelp alle informatie die u nodig hebt, zoals de apparaatnaam, het besturingssysteem, de app-versie etc., en wordt deze automatisch aan uw gesprek toegevoegd.

Op weg naar succes met bètaversies

U hebt net een bètaversie van uw app gelanceerd, en professionele testers staan te trappelen om u feedback te geven en u te vertellen wat u nu moet doen. Met Mobihelp kunt u met ze communiceren, hun bevindingen achterhalen en functies ontwikkelen die er echt toe doen naarmate de lancering dichterbij komt.

Het mooiste is dat Mobihelp ook automatisch contextinformatie over uw app verzamelt, zoals apparaatlogboeken, breadcrumbs, app-versies etc. Hierdoor krijgt u alles wat u nodig hebt om bugs te verhelpen zonder uw gebruikers ook maar één vraag te stellen.Ontvang Mobihelp gratis en til uw mobiele app naar het volgende niveau.

AAN DE SLAG

HET IS GRATIS

Voor altijd gratis. Onbeperkte maandelijkse actieve gebruikers.

EENVOUDIG TE INTEGREREN

Integreer Mobihelp met uw app binnen vijf minuten.

HET IS LICHT

Wordt geïnstalleerd in uw app. U merkt nauwelijks dat het er zit.

Krijg een gratis Freshdesk demo

Zou je graag een demo willen zien?