FORUMS

Laat klanten u helpen hen te helpen

Wat kan een gezonde community betekenen voor uw bedrijf?

Het managern van een bedrijf en bijbenen van de concurrentie kan een behoorlijk gevecht zijn. Het is als met de koning van Sparta die in de film “300” de oorlogsraad bezoekt, met u als de koning en uw klanten als de raad. En zoals u zich misschien herinnert uit de film, is de raad een belangrijke plek waar met ideeën wordt gestrooid, mogelijkheden worden besproken en feitelijk de hele routekaart van wat u moet gaan doen, wordt bediscusieerd. De vraag die u zich dus zou moeten stellen is “Waar is mijn raad?”

Communiceer met klanten via de allerbeste forums

In de forums van Freshdesk kunnen uw klanten vragen stellen, tips plaatsen en zelfs vragen van andere klanten beantwoorden. Eigenlijk geeft u uw klanten inzicht in wat er gebeurt binnen uw bedrijf, zodat u onmiddellijk hun feedback kunt krijgen. En als u op serieuze vragen stuit die door uw medewerkers moeten worden behandeld, neemt u die met een enkele klik op in uw ondersteuningsproces! Freshdesk laat u forumposts onmiddellijk converteren naar ondersteuningstickets.

Laat klanten u helpen hen te helpen

Uw klanten hebben ideeën. Ze zijn graag bereid erover te praten. Maar bent u bereid te luisteren? Via Freshdesk kunnen uw klanten met elkaar praten, ideeën aandragen voor productverbeteringen en hun stem uitbrengen op bestaande voorstellen. Zo weet u precies wat uw klanten nodig hebben. En bespaart u duizenden euro's aan markonderzoek!

Krijg een gratis Freshdesk demo

Zou je graag een demo willen zien?