Kennisbank

Alle kennis beschikbaar met één druk op de knop

De voordelen van een Freshdesk-kennisbank

Een kennisbank staat boven aan het verlanglijstje van elke helpdeskmedewerker. Vrijwel alle helpdesks hebben er een (nou ja, de goede in elk geval). Daarom lijkt een kennisbank vanzelfsprekend - maar het kwaad schuilt in de details. Eén zoekactie met verkeerde resultaten, of een kleine typefout, en uw klant heeft een vervelende ervaring.

Daarom hebben we de functie met grote zorg ontwikkeld, zodat deze u kan helpen op manieren die u niet voor mogelijk hield. Freshdesk bevat standaard alle vereiste tools voor het opbouwen van uw geïntegreerde kennisbank, van het vaststellen van de zoekdoelen van uw klanten tot het optimaliseren van uw artikelen voor zoekmachines.

1. Maak moeiteloos nieuwe artikelen

De meeste ondersteuningsteams hebben geen gespecialiseerde leden die zich alleen maar bezighouden met het maken van kennisbankartikelen. En uw meest ervaren medewerkers, die alle kennis in hun hoofd hebben, zijn druk met het oplossen van klantproblemen en hebben geen tijd om kennisbankartikelen te maken. Wij begrijpen dit en hebben een eenvoudige, maar effectieve oplossing ontwikkeld: E-mail naar kennisbank.

2. Maak uw kennisbankartikelen vindbaar via Google

Uw klanten kunnen antwoorden op hun vragen vinden door naar uw ondersteuningsportal te gaan en uw kennisbank te doorzoeken. Maar tegenwoordig zoekt iedereen antwoorden met Google, dus moeten uw artikelen daarmee vindbaar zijn. Freshdesk biedt een eenvoudige manier om meta-informatie toe te voegen aan uw artikelen en deze te optimaliseren voor zoekmachines. Dus als uw klanten u zoeken op internet, kunnen ze direct hun antwoorden vinden.

3. Weet welke artikelen u moet schrijven

Het geheim van een geweldige kennisbank is het aanbieden van alles wat uw gebruikers nodig hebben, en het bijwerken van de inhoud. Freshdesk biedt standaard integratie met Google Analytics en geeft u inzicht in de zoekdoelen van uw klanten, zodat u die artikelen als eerste kunt schrijven.

Krijg een gratis Freshdesk demo

Zou je graag een demo willen zien?