HERSTIJL UW HELPDESK

Uw portal is helemaal van u!

Klanttevredenheid begint al ver voordat een oplossing is gerealiseerd

Saaiheid is besmettelijk - voorkom dat die ouderwetse UI afgeeft op uw merk

Uw portal is het visitekaartje waarmee u klanten die ondersteuning zoeken, kunt imponeren. U kunt ze er direct voorzien van de antwoorden op alle vragen waar ze in hun dagelijkse werk mee worstelen. Of u kunt ze gewoon een doorsnee website bieden en de rest aan het lot overlaten. Als we ervan uitgaan dat uw portal dé plek is waar uw klanten samendrommen om ondersteuning te krijgen, ideeën aan te dragen en van uw kennis te profiteren, wilt u waarschijnlijk dat uw merkpersoonlijkheid ervan af spat.

Freshdesk maak dat mogelijk! Vanaf uw eigen kleuren en lettertypen tot op maat gemaakte FreshThemes creëert u een ervaring die helemaal is toegesneden op uw klanten.

Gebruik uw eigen kleuren en hijs uw vlag - het draait allemaal om uw merk

Herstijl uw klantenportal precies zoals u dat wilt. U kunt uw logo toevoegen, uw eigen kleuren gebruiken en de volledige uitstraling van uw portal aanpassen aan uw merk. Met aanpassingen op CSS-niveau voegt u alle eigen stijlen toe waaraan uw klanten gewend zijn.

Uw klanten, uw interactie

De Freshdesk-aanpassingsmogelijkheden voor elk aspect van uw lay-out laten u zelfs kiezen wat waar moet komen in uw ondersteuningsportal. U kunt de lay-out van uw portal uitbreiden, aanpassen en verschuiven, vanuit elke bron extra informatie toevoegen die belangrijk is voor uw klanten en nog veel meer. Wanneer u uw ondersteuningsportal maakt in Freshdesk, is het van begin tot eind uw product!

Gebruik FreshThemes en reken voorgoed af met saaie sites

Met de eerste galerie van kant-en-klare FreshThemes ooit bouwt u een portal dat u steeds opnieuw kunt gebruiken en uitbreiden om een ondersteuningservaring te bieden die echt bij u past, zonder uren bezig te zijn het wiel opnieuw uit te vinden. Maak uw keuze uit een verzameling thema's en bied uw klanten de gewenste ondersteuningservaring. Alle thema's zijn klaar voor gebruik, maar kunnen ook naar eigen inzicht wordt aangepast. Bouw interactie in of voeg een routekaart toe - de mogelijkheden zijn oneindig!

De FreshThemes-galerie, vol gebruiksklare thema's voor uw portal

Krijg een gratis Freshdesk demo

Zou je graag een demo willen zien?