Breid uw ondersteuningsmogelijkheden uit met Freshdesk-integraties

Native integratie

Freshdesk omvat meegeleverde integraties voor veel populaire bedrijfsapplicaties, waaronder CRM-systemen, factureringstools en eCommerce-oplossingen. Dus als u uw helpdesk wilt koppelen aan andere apps die door uw team worden gebruikt, hoeft u alleen maar onze lijst na te lopen. De kans is groot dat de integratiemogelijkheid er al is.

Freshdesk is bovendien als enige helpdesk nauw geïntegreerd met Google Apps, inclusief Analytics, Contactpersonen, Agenda, Hangouts, Drive en Gmail. Met deze integraties beschikt u over talloze extra mogelijkheden, zoals het kunnen plannen van telefoongesprekken met klanten, het toevoegen van grote bestanden aan tickets en nog veel meer.

FreshPlugs

Staat uw gewenste native integratie er niet tussen? Geen probleem. Maak uw eigen FreshPlug om kritieke informatie van apps van derden toe te voegen aan uw ticketdetails en contactpagina's. FreshPlugs kunt u gebruiken met HTML, CSS en Javascript, zodat u elke benodigde eigen integratie kunt toevoegen.

We moedigen onze klanten aan hun eigen integraties te delen in de FreshPlug-galerie, dus kijk voordat u aan de slag gaat eerst even of uw integratie daar al beschikbaar is. En als u er een oplossing vindt voor uw probleem, kunt u die kosteloos gebruiken.

API

Sommige ondernemingen hebben bepaalde specifieke vereisten voor de ondersteuning van hun bedrijven. Als u naast Freshdesk op maat gemaakte oplossingen nodig hebt, kunt u met de RESTful API specifieke bedrijfworkflows en uitgebreide integraties ontwikkelen. Gebruik de API-sleutel van uw account om informatie te lezen van uw tickets en contactpersonen of om in uw helpdesk handelingen te activeren van elke externe bron. Als u vertrouwd bent met API-verzoeken, zijn de mogelijkheden onbeperkt.

En als u ergens vastloopt, hoeft u ons alleen maar een mailtje te sturen. Onze API-ontwikkelaars springen graag in om u te helpen een oplossing te bedenken.

Het implementeren van Freshdesk met al onze software van externe leveranciers was uitzonderlijk eenvoudig. Het heeft ons werk een stuk gemakkelijker gemaakt en we zijn erg enthousiast over de Google Hangout- en Google Agenda-integraties van Freshdesk.

Mitch Greenwald Cloudbakers
Koppel uw helpdesk aan andere tools voor een naadloze klantenondersteuning
Krijg een gratis Freshdesk demo

Zou je graag een demo willen zien?